Eenmanszaak

Beste lezer,

Wilgenbeek is een eenmanszaak. Die kleinschaligheid brengt bepaalde voordelen met zich mee. Zo weten mijn cliënten, hun naasten en hun begeleiders altijd direct wie ze moeten benaderen als ze een vraag hebben of even iets willen overleggen. Ze hoeven zich bovendien geen weg te banen door een backoffice vol telefoonmedewerkers als ze mij willen spreken: bij Wilgenbeek zijn de lijntjes kort.

Op deze website schrijf ik (behalve op deze pagina) in de wij-vorm. Hierdoor zou de indruk kunnen ontstaan dat Wilgenbeek wordt gerund door meerdere mensen, terwijl dat niet zo is. Mijn keuze voor de wij-vorm is een stijlkeuze. Mij is ooit verteld dat het onbeleefd is om zinnen te beginnen met het woord ‘ik’. Om ik-zinnen te vermijden zonder terug te hoeven te vallen op onnatuurlijke zinsconstructies, schrijf ik op deze website (en elders, zoals op de LinkedIn-pagina van Wilgenbeek) vanuit de eerste persoon meervoud in plaats van vanuit de eerste persoon enkelvoud. Bijkomend voordeel: de website krijgt zo wat mij betreft direct een iets professionelere uitstraling. Wilgenbeek is echter gewoon een eenmanszaak, daar wil ik graag transparant over zijn.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met mij op. Mijn e-mailadres is a.haas@wilgenbeek.nl en mijn telefoonnummer is 06 23 39 79 13.

Hartelijke groet,

Alexander Haas